Trailer voor Desperation Road met Mel Gibson

De eerste officiële Desperation Road trailer is vrijgegeven, met een voorproefje van een nieuwe noir-thriller met Oscar-winnaar Mel Gibson en Garret Hedlund in de hoofdrol.

Bekijk hieronder de Desperation Road trailer.

Desperation Road

In een klein stadje in Mississippi zijn gerechtigheid en de wet twee heel verschillende dingen. Academy Award-winnaar Mel Gibson (Braveheart), Garret Hedlund (TRON: Legacy) en Willa Fitzgerald (Scream: The TV Series) spelen de hoofdrol in een moderne noir-thriller gebaseerd op de veelgeprezen roman van Michael Farris Smith over twee verloren zielen die worden gemarteld door de fouten uit hun verleden en gebonden door een geheim dat hen draaiende houdt.

Naast Mel Gibson en Garret Hedlund zijn er ook rollen voor Willa Fitzgerald, Ryan Hurst, Woody McClain, Katy Bodenhamer, Kat Foster, Ella Thomas, Pyper Braun, Michael Milligan en Shiloh Fernandez.

De film wordt geregisseerd door Nadine Crocker op basis van een script geschreven door Michael Farris Smith. De film is ook gebaseerd op de gelijknamige roman van Smith.

Desperation Road gaat in première op 6 oktober 2023 en zal beschikbaar zijn in geselecteerde bioscopen, on demand en in digitale winkels.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...