Trailer voor scifi-thriller film Last Sentinel

Er is een trailer vrijgegeven voor de aankomende scifi-thriller Last Sentinel. De film met Kate Bosworth, Lucien Laviscount, Thomas Kretschmann en Martin McCann gaat op 24 maart in première in de bioscopen en op VDO/digital.

Last Sentinel

Vier soldaten zijn gestrand op een militaire basis midden op zee in het jaar 2063. De bemanning wacht op een hulpteam dat ruim drie maanden eerder had moeten arriveren. De wereld zoals wij die kennen is vernietigd door de klimaatcrisis en de stijgende zeespiegel. Slechts twee continenten blijven over, en die zijn in oorlog. De soldaten brengen hun hele tijd door met wachten op de vijand of op de komst van hulp. Op een dag verschijnt er een boot. Is het echter vriend of vijand?

De hoofdrollen worden gespeeld door Kate Bosworth, Lucien Laviscount, Thomas Kretschmann en Martin McCann.

De film is geschreven door Malachi Smyth (The Score) en geregisseerd door de voor een Academy Award genomineerde Tanel Toom (Truth and Justice). De film is geproduceerd door Pullen, Ivo Felt, Jorg Bunschuh, Pippa Cross en Matthew James Wilkinson, en uitvoerend geproduceerd door Jarowey, Rich Goldberg, Mitch Budin, Phil Hunt, Compton Ross, Will Clarke, Andy Mayson, Mike Runagall, Carlos Gerstenhauer , Sam Corsellis, William Pullen, Rain Ranny, Raido Toonekurg, Janette Day, Smyth en Josef Brandmeier.

Of en wanneer de film Last Sentinel in de Nederlandse bioscoop zal verschijnen is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...