Trailer voor serie History of the World Part 2

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor History of the World Part 2, de aankomende vervolgreeks op de iconische film uit 1981 van Mel Brooks. De afleveringen gaan op 6 maart van start met de eerste twee afleveringen. In Nederland zal de serie History of the World Part 2 te zien zijn op Disney Plus

De video pronkt met de sterrencast. Het geeft ons een voorproefje van de verschillende historische figuren die in de serie te zien zullen zijn, waaronder Harriet Tubman, William Shakespeare, Sigmund Freud, Jesus Christ, Noah, Abraham Lincoln en meer.

Bekijk hieronder de trailer van History of the World Part II.

History of the World Part 2 trailer

History of the World Part 2 trailer

Elke aflevering bevat sketches van verschillende periodes in de geschiedenis van de mensheid, waarbij kijkers op een komische, pseudo-historische manier naar beroemde gebeurtenissen en periodes uit het verleden worden geleid. De sketches zullen een blik werpen op de bouw van de piramides, het tumult van de burgeroorlog, de tijd van Jezus Christus en meer. In de teaser komen bekende namen uit de geschiedenis voorbij, zoals Noah, Mary Magdalene, Amelia Earhart en Harriet Tubman.

Dit vervolg komt 42 jaar nadat History of the World, Part I in de bioscoop werd uitgebracht. De originele film kwam in 1981 in de bioscopen met een met sterren ensemblecast, waaronder Madeline Kahn, Gregory Hines, Dom DeLuise, Harvey Korman en Cloris Leachman. Gesegmenteerd in hoofdstukken, bevatte de film gefictionaliseerde komische hervertellingen van belangrijke gebeurtenissen uit de echte wereld uit het stenen tijdperk, het oude testament, het Romeinse rijk, de Spaanse inquisitie en de Franse revolutie.

History of the World Part II is wederom geschreven en uitvoerend geproduceerd door Mel Brooks, die ook de hoofdrol zal spelen in de komische sketch-serie. Naast Sykes, Barinholtz en Kroll maken ook David Stassen en Kevin Salter deel uit van de line-up.

De film heeft een rol voor Brooks zelf naast een ensemblecast, zoals Jack Black, Danny DeVito, David Duchovny, Fred Armisen, Jake Johnson, Zazie Beetz, Kumail Nanjiani, Seth Rogen, Quinta Brunson, Tyler James Williams, Sarah Silverman, Josh Gad, Taika Waititi, Hannah Einbinder, Sam Richardson, Jason Mantzoukas, Jillian Bell, Margaret Cho, Andy Cohen, Wendi McLendon-Covey en nog veel meer.

History of the World Part II is vanaf 6 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...