Trailer voor serie The Woman in the Wall

De trailer van The Woman in the Wall onthult de komende thrillerserie van Showtime en Paramount+, waarin actrice Ruth Wilson de hoofdrol speelt als iemand die een lijk in haar huis vindt, maar zich niet kan herinneren hoe het daar terecht is gekomen.

De serie met zes afleveringen gaat op vrijdag 19 januari in première en on-demand voor Paramount+-abonnees. The Woman in The Wall gaat in Nederland in première op SkyShowtime. Bekijk hieronder de trailer.

The Woman in the Wall

De thriller draait zich om Lorna Brady (Wilson), een vrouw uit het kleine, fictieve Ierse stadje Kilkinure, die op een ochtend wakker wordt en een lijk in haar huis vindt. Huiveringwekkend genoeg heeft Lorna geen idee wie de dode vrouw is en of zij zelf verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de schijnbare moord. Dat komt omdat Lorna al lang last heeft van extreme aanvallen van slaapwandelen sinds ze op 15-jarige leeftijd uit haar leven werd gerukt en werd opgesloten in The Kilkinure Convent, een (fictief) huis van een van Ierlands beruchte Magdalene Laundries voor vrouwen. Daar beviel Lorna van haar dochter Agnes, die haar op wrede wijze werd ontnomen en wier lot Lorna nooit heeft gekend.

Rechercheur Colman Akande (Daryl McCormack) zit Lorna nu op de hielen voor een misdaad die schijnbaar niets te maken heeft met het lichaam dat ze in haar huis heeft ontdekt. Zijn vernietigende humor verbergt een stille droefheid, en wanneer hij Lorna ontmoet, wordt hij gedwongen zijn eigen angstaanjagende geheimen onder ogen te zien. Terwijl Colman op zoek gaat naar een moordenaar en Lorna naar haar dochter, botsen hun paden op manieren die ze nooit hadden kunnen voorzien.

De cast bestaat verder uit Simon Delaney (The Conjuring 2), Philippa Dunne (The Nevers), Mark Huberman (Band of Brothers), Hilda Fay (Float Like a Butterfly), Frances Tomelty (The Amazing Mrs. Pritchard), Dermot Crowley (Luther : The Fallen Sun) en Fiona Bell (Shetland).

The Woman in the Wall is geschreven en gemaakt door BAFTA Award-genomineerde Joe Murtagh (Calm with Horses). Het is geproduceerd door Motive Pictures voor Showtime en de BBC. Daarnaast wordt de serie uitvoerend geproduceerd door Simon Maxwell (Get Millie Black, Deep State), Sam Lavender (Saint Maud, The Lobster), Murtagh Wilson (Mrs. Wilson, True Things) en Harry Wootliff (True Things). De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter