Trailer voor Slow Horses seizoen 3 met Gary Oldman

Apple TV+ heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Slow Horses seizoen 3. De teaser-trailer van de succesvolle spionagethriller serie biedt ons een voorproefje van de volgende missie met hoge inzet van het team, waarbij ze allemaal levensbedreigende risico’s hebben.

Nog voordat het door Gary Oldman geleide drama zijn tweede seizoen van zes afleveringen had afgesloten, werd het al met nog eens twee seizoenen verlengd als resultaat van het positieve ontvangst. De productie van seizoen 3 is momenteel aan de gang. Bekijk hieronder de teaser trailer van Slow Horses seizoen 3.

Slow Horses seizoen 3

Slow Horses is een duister humoristisch spionagedrama dat een disfunctioneel team van Britse inlichtingenagenten volgt die dienen op een afdeling van MI5 die onaangenaam bekend staat als ‘Slough House’.

In seizoen 2 komen lang begraven geheimen uit de Koude Oorlog aan het licht die een bloedbad dreigen te brengen in de straten van Londen. Wanneer een samenwerking met Russische schurken een fatale wending neemt, moeten onze ongelukkige helden hun individuele tekortkomingen overwinnen en hun spionagespel verhogen in een race om een ​​catastrofaal incident te voorkomen.

Oldman wordt vergezeld door Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Dustin Demri-Burns, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan en Jonathan Pryce.

Slow Horses is geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door James Hawes. Uitvoerende producenten zijn Smith, Graham Yost, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Gail Mutrux en Douglas Urbanski. Het is een productie van See-Saw Films.

Afbeelding via Apple TV+ 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...