Yellowstone seizoen 5 deel 2 trailer & poster bevestigt terugkeer 2023

Na weer een intrigerende seizoensfinale, heeft Paramount+ aangekondigd dat Yellowstone seizoen 5 deel 2 een releasedatum heeft. De serie zal volgens de planning terugkeren in de zomer van 2023. Deze aankondiging kwam ook met een teaser-trailer en poster voor de resterende zeven afleveringen van het laatste seizoen van het populaire familiedrama.

Bekijk de Yellowstone seizoen 5 deel 2 trailer en poster hieronder.

Yellowstone seizoen 5 deel 2

Yellowstone seizoen 5 deel 2

Yellowstone vertelt het verhaal van John Dutton (Oscar- en Emmy-winnaar Kevin Costner), patriarch van een boerenfamilie in Montana en eigenaar van de grootste ranch in de VS. Dutton strijdt om zijn land en verdedigt zijn familie tegen gebiedsontwikkelaars en indianen in een nabijgelegen reservaat. Gezondheidsproblemen en familiegeheimen zetten de Duttons onder druk en politieke ambities en externe samenwerkingsverbanden brengen hun toekomst in gevaar.

Seizoen vijf van Academy Award®-genomineerde Taylor Sheridan bevat een veelgeprezen ensemblecast, waaronder Oscar®-winnaar Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Piper Perabo, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham en Gil Birmingham met Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon en Kathryn Kelly klommen op tot vaste karakters in de serie. In het komende seizoen keert ook Josh Lucas terug als jonge John Dutton. En naast Jacki Weaver, Kylie Rogers en Kyle Red Silverstein voegen ook Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay en Dawn Olivieri zich bij de met sterren bekroonde cast.

Het scenario van Yellowstone is geschreven door Oscar®-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water en Sicario) en John Linson. Uitvoerende producenten zijn onder meer: John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari en Stephen Kay.

Yellowstone seizoen 1 t/m 5 is in Nederland te streamen op SkyShowtime.

Afbeelding via SkyShowtime

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...