Trailer voor Star Wars serie Ahsoka

Disney Plus heeft de trailer uitgebracht voor de Star Wars serie Ahsoka. Het geeft een blik op de door Rosario Dawson geleide show en de komende avonturen van het titulaire personage.

De serie is vanaf 23 augustus 2023 te zien op Disney Plus. Bekijk de trailer hieronder.

Ahsoka serie trailer

 

Ahsoka serie trailer

Ahsoka speelt zich af na de val van het rijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende dreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Rosario Dawson schittert als Ahsoka Tano in de gelimiteerde serie nadat het personage haar live-action debuut maakte in The Mandalorian. Dawson wordt vergezeld door Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren en Hayden Christensen als Anakin Skywalker, Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla en Ray Stevenson.

De afleveringen zijn geregisseerd door Dave Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel en Rick Famuyiwa. Filoni is de hoofdschrijver en uitvoerend producent samen met Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson en Carrie Beck. Karen Gilchrist fungeert als co-executive producer.

De serie Ahsoka is vanaf 23 augustus 2023 te zien op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...