De serie Fallout vanaf 11 april te zien bij Prime Video Nederland

De serie Fallout is vanaf donderdag 11 april 2024 te zien bij Amazon Prime Video Nederland. Bekijk hieronder de officiële trailer. De achtdelige gameverfilming speelt zich af in een door een nucleaire holocaust verwoeste (alternatieve) toekomst.

Fallout serie op Prime Video

Gebaseerd op een van de grootste videogameseries aller tijden, is Fallout het verhaal van de haves en have-nots in een wereld waarin er bijna niets meer te hebben is. 200 jaar na de apocalyps worden de vriendelijke bewoners van luxe schuilkelders gedwongen terug te keren naar het bestraalde hellelandschap dat hun voorouders achterlieten – en zijn geschokt als ze ontdekken dat een ongelooflijk complex, vreemd en zeer gewelddadig universum op hen wacht.

Fallout speelt zich af in de jaren veertig, na een kernoorlog. In de televisieserie zullen Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner de showrunners zijn. Robertson-Dworet heeft credits voor het schrijven van Captain Marvel en de Tomb Raider-film uit 2018, terwijl Wagner ervaring heeft als uitvoerend producent voor Portlandia, Silicon Valley en Baskets. Jonathan Nolan zal de première regisseren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Ella Purnell en Walton Goggins.

Fallout is een serie rollenspellen die begon in 1997. De Fallout-serie speelt zich af in een post-apocalyptische Verenigde Staten met een jaren vijftig-thema en plaatst spelers in de rol van verschillende zwervers en overlevenden terwijl ze vrijelijk een Amerikaanse woestenij doorkruisen vol met mutanten. uitgestraalde dieren en bandieten. De volgende hoofdtitel, Fallout 5, zal blijkbaar in ontwikkeling komen zodra The Elder Scrolls VI voltooid is.

Fallout serie kijken

Fallout is vanaf donderdag 11 april 2024 te zien bij Amazon Prime Video Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...