Trailer voor Netflix serie One Hundred Years of Solitude

De teaser trailer voor One Hundred Years of Solitude onthult een nieuwe glimp van de komende Netflix serie die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Gabriel García Márquez. Bekijk de trailer hieronder.

Het verhaal concentreert zich op neef en nicht José Arcadio Buendía en Úrsula Iguarán, die tegen de wens van hun ouders in trouwen. Ze verlaten hun dorp en beginnen aan een lange reis op zoek naar een nieuw huis. Samen met hun vrienden en anderen bereikt de reis een hoogtepunt met de stichting van een nieuwe stad aan de oevers van een rivier van prehistorische stenen. Van daaruit zullen verschillende generaties van de Buendía-lijn de toekomst schrijven van de stad die zij Macondo noemen.

Netflix serie One Hundred Years of Solitude

De cast van personages bestaat uit Claudio Cataño, Jerónimo Barón, Marco González, Leonardo Soto, Susana Morales, Ella Becerra, Carlos Suaréz, Moreno Borja, Santiago Vásquez.

De serie met zestien afleveringen zal naar verwachting in 2024 debuteren. De bewerking is geregisseerd door Alex García López en Laura Mora. Uitvoerende producenten zijn Diego Ramírez Schrempp, Juliana Flórez Luna, Andrés Calderón, Josep Amorós, Carolina Caicedo, Alex García López, Laura Mora, José Rivera, Rodrigo García en Gonzalo García Barcha. José Rivera, Natalia Santa, Camila Brugés, María Camila Arias en Albatrós González zijn schrijvers van het project.

Dynamo is het productiebedrijf achter One Hundred Years of Solitude, en de opnames vinden plaats in de regio’s La Guajira, Magdalena, Cesar, Cundinamarca en Tolima in Colombia.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter