Trailer voor Vaiana 2 (Moana 2) | Vanaf november in de Nederlandse bioscoop

De oceaan roept haar terug. Beleef de nieuwe trailer voor Disney’s Viana 2 (Moana 2) en zie de film vanaf 27 november alleen in de bioscoop!

Viana 2 wordt geregisseerd door David G. Derrick Jr. en zal de terugkeer zien van zowel Auli’i Cravalho en Dwayne Johnson, die respectievelijk hun rollen als Moana en Maui zullen hernemen. Meer castinginformatie is op dit moment onbekend.

Bob Iger, CEO van Walt Disney Company, zei eerder over de film:

“Moana remains an incredibly popular franchise. And we can’t wait to give you more of Moana and Maui when Moana 2 comes to theaters this November.”

Iger zegt dat het project oorspronkelijk gepland was als een tv-serie, maar al vroeg koos het bedrijf ervoor om het opnieuw vorm te geven en een tweede film te produceren. De film neemt het publiek mee op een uitgebreide nieuwe reis met Vaiana, Maui en een gloednieuwe bemanning van zeevarenden. Nadat ze een onverwacht bericht heeft gekregen van haar reizende voorouders, moet Moana naar de verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren reizen voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Lin-Manuel Miranda keert niet terug voor de soundtrack, waarbij de muziek nu wordt gedaan door Abigail Barlow, Emily Bear en het terugkerende duo Opetaia Foa’i en Mark Mancina.

Naast Viana 2 (Moana 2) staat er een live-action remake van de eerste film op stapel. De film verschijnt op 27 juni 2025 en wordt geregisseerd door Tony-winnaar Thomas Kail en geproduceerd door Dwayne Johnson, die zijn rol als Maui opnieuw zal vertolken in de live-action versie. Het wordt uitvoerden geproduceerd door Auli’i Cravalho, die het titulaire personage in de originele film vertolkte.Vaiana 2 trailer

Vaiana 2 trailer

Vaiana verscheen in 2016 en is de 56ste animatiefilm van Disney. De animatiefilm was een groot succes en bracht $643 miljoen in het laatje. Ook won de film twee Academy Awards (beste animatiefilm en beste originele nummer ‘How far i’ll go’).

Walt Disney Animation Studios’ Vaiana gaat over een avontuurlijke tiener die, met behulp van halfgod Maui, de oceaan over zeilt op een spannende missie om zichzelf te bewijzen als grote navigator en om haar mensen te redden. Drieduizend jaar geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de stille oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een einde aan kwam en nog steeds weet niemand hoe dat ooit kon gebeuren…

De film werd in de VS uitgebracht onder de oorspronkelijke naam Moana, en in de meeste Europese landen onder de naam Vaiana vanwege beschermde merkrechten.

Vaiana is geregisseerd door Ron Clements en John Musker. Hoofdrollen in de film zijn er voor Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson, Alan Tudyk, Nicole Scherzinger, Temuera Morrison, Rachel House en Jemaine Clement.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...