Wanneer komt Sweet Tooth seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Sweet Tooth seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen ging op 27 april 2023 van start op Netflix. Netflix heeft de serie inmiddels officieel verlengd voor een derde en laatste seizoen, dat al is gefilmd in Nieuw-Zeeland, zo maakte de streamer bekend.

De stripboek-fantasieserie Sweet Tooth van Netflix is ​​een grote hit gebleken voor de streamer. Het verscheen voor het eerst in 2021 met lovende kritieken en volgt de avonturen van Gus (Christian Convery), een mens/herten hybride jongen die een post-apocalyptisch landschap doorkruist op zoek naar een nieuw leven. Gebaseerd op het populaire stripboek met dezelfde naam van Jeff Lemire, combineert Sweet Tooth elementen van actie, sciencefiction en fantasie.

Bedenker, showrunner en uitvoerend producent Jim Mickle vertelde:

“In a lot of ways, it’s exactly the story that I imagined we would tell and in a lot of ways it takes on its own life. At the beginning, I think you set out to tell these landmark pieces of Gus’ story and the big pieces of the comic book, but the beauty of long-form storytelling and Gus’ journey over 24 episodes is the characters themselves tell you what they want to be. The crew and cast bring so much depth and point of view to who the characters are and where they’ve come from and where they’re going.” 

Hij vervolgde:

“Season 3 is an Arctic story with exciting new adventures and what we hope will be a satisfying conclusion to this epic tale. Gus is going to see a side of the world and humanity that he didn’t see in Season 1 or 2.”

Wanneer het seizoen precies moet verschijnen is nog niet bekendgemaakt. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Sweet Tooth seizoen 3

Sweet Tooth seizoen 3

Terwijl een dodelijke nieuwe golf van zieken neerdaalt, worden Gus (Christian Convery) en een groep mede-hybriden gevangen gehouden door generaal Abbot (Neil Sandilands) en de Last Men. Abbot probeert de macht te consolideren door een remedie te vinden en gebruikt de kinderen als voer voor de experimenten van de gevangengenomen Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), die racet om zijn besmette vrouw Rani (Aliza Vellani) te redden. Om zijn vrienden te beschermen, stemt Gus ermee in om Dr. Singh te helpen, waarmee hij een duistere reis begint naar zijn afkomst en de rol van zijn moeder Birdie (Amy Seimetz) in de gebeurtenissen voorafgaand aan The Great Crumble. Buiten de Preserve werken Tommy Jepperd (Nonso Anozie) en Aimee Eden (Dania Ramirez) samen om de hybriden te bevrijden, een partnerschap dat op de proef zal worden gesteld als Jepperds geheimen aan het licht komen. Terwijl de onthullingen uit het verleden de mogelijkheid van verlossing in het heden bedreigen, bevinden Gus en zijn gevonden familie zich op ramkoers met Abbot en de kwade krachten die hen voor eens en voor altijd willen vernietigen.

De cast bestaat uit Christian Convery als Gus, Nonso Anozie als Jepperd, Adeel Akhtar als Dr.Shing, Stefania LaVie Owen als Bear, Dania Ramirez als Aimee Eden, Aliza Vellani als Rani Singh, Naledi Murray als Wendy, Neil Sandilands als General Abbot, Marlon Williams als Johnny Abbot, Christopher Sean Cooper Jr. als Teddy Turtle en Yonas Kibreab als Finn Fox; met James Brolin als de stem van de verteller.

Sweet Tooth is gebaseerd op de DC-stripreeks van Jeff Lemire en is uitvoerend geproduceerd door Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell en Linda Moran. De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d