Trailer voor de serie The Killing Kind

Hulu heeft de trailer vrijgegeven voor The Killing Kind, een aankomende thrillerserie die de eigen ervaringen van een advocaat met stalking belicht nadat hij iemand had verdedigd tegen aanklachten wegens stalking.

The Killing Kind was voorheen een origineel van Paramount+ en heeft zich sindsdien aangesloten bij een hele reeks shows die bij de streamingdienst zijn weggehaald, aldus Deadline. Gelukkig heeft Hulu besloten de Britse originele serie te redden. De komende thrillerserie, die op 14 mei op het platform zal verschijnen, zal zich concentreren op advocaat Ingrid Lewis, die haar zakenmancliënt John Webster, kon verdedigen tegen aanklachten in verband met stalking.

Ingrid trad op als vertegenwoordiger van John toen diens ex-vriendin hem beschuldigde van stalking. De twee begonnen toen een affaire, die Ingrid uiteindelijk besloot te beëindigen. John weigert dit echter te doen. Ingrid raakt al snel verstrikt in haar eigen ervaring met stalking, gepleegd door de man die ze ooit met succes verdedigde.

Hieronder kun je de trailer bekijken.

The Killing Kind

The Killing Kind draait om een ​​advocaat, genaamd Ingrid Lewis, die John Webster verdedigt tegen beschuldigingen van stalking, waarna Webster zich tegen haar keert.

In de serie zijn er rollen voor Emma Appleton (The Witcher) de rol van Ingrid en Colin Morgan (The Living and the Dead) als John. Zara Hayes (Showtrial) regisseerde de serie. Hayes was ook een van de scenarioschrijvers naast Jonathan Stewart.

De rest van de cast bestaat uit Elliot Barnes-Worrell, Olivia D’Lima, Sara Powell, Nicholas Rowe en Sophie Stanton.

The Killing Kind zal uit zes afleveringen bestaan ​​en zal op 14 mei op Hulu verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...