Trailer voor western The Dead Don’t Hurt geregisseerd door en met Viggo Mortensen

Roepen! Studios maakte bekend dat The Dead Don’t Hurt, een western film geschreven, geregisseerd en met Viggo Mortensen in de hoofdrol, later dit jaar in de bioscoop zal verschijnen.

De film zal op 31 mei 2024 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Naast Mortensen zijn er in de Western ook rollen voor Vicky Krieps (Phantom Thread), Sally McLeod (House of the Dragon), Garret Dillahunt (Red Right Hand), Colin Morgan (Belfast, Merlin), Ray McKinnon (The Continental, Deadwood), W. Earl Brown (The Mandalorian), nieuwkomer Atlas Green en Danny Hutson (Children of Men).

Bekijk hieronder de trailer van The Dead Don’t Hurt.

The Dead Don’t Hurt

Het is een verhaal van verliefde geliefden aan de westelijke Amerikaanse grens in de jaren 1860. Vivienne Le Coudy (Vicky Krieps) is een onafhankelijke vrouw die een relatie begint met de Deense immigrant Holger Olsen (Viggo Mortensen). Nadat ze Olsen in San Francisco heeft ontmoet, stemt ze ermee in om met hem mee te reizen naar zijn huis in de buurt van het rustige stadje Elk Flats, Nevada, waar ze samen een leven beginnen. Het uitbreken van de burgeroorlog scheidt hen wanneer Olsen de noodlottige beslissing neemt om voor de Unie te vechten.

De film is geschreven en wordt geregisseerd door Viggo Mortensen, die in 2020 zijn regiedebuut maakte met Falling.

Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...