Winnie The Pooh: Blood and Honey vanaf 15 februari in Nederland in de bioscoop

De horrorfilm Winnie The Pooh: Blood and Honey draait vanaf 15 februari 2023 in Nederland in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

https://youtu.be/1wRErlkSIe0

Winnie The Pooh: Blood and Honey

Winnie The Pooh: Blood and Honey in Nederland in de bioscoop

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees… Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?

De hoofdrollen worden gespeeld door Craig David Dowsett, Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Nikolai Leon, Richard D. Myers.

De film is geschreven en geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield. Het dient als een horror-hervertelling van de Winnie-the-Pooh boeken van AA Milne en EH Shepard.

De film werd aangekondigd op 24 mei 2022, waar deze veel aandacht trok vanwege het concept waarbij een personage betrokken was dat de reputatie had opgebouwd een “geliefd jeugdicoon” te zijn en kreeg verdeelde reacties. De ontwikkeling van de film begon toen het eerste Winnie-the-Pooh boek op 1 januari 2022 een werk in het publieke domein werd in de Verenigde Staten, wat betekent dat The Walt Disney Company niet langer de exclusieve filmrechten bezit van de personages. Dit maakt het ook de eerste Winnie-the-Pooh film die niet door The Walt Disney Company is gemaakt.

Winnie The Pooh: Blood and Honey draait vanaf 15 februari 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via MovieCompany

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...