Truth Be Told seizoen 3 vanaf 20 januari op Apple TV+

Truth Be Told seizoen 3 is vanaf 20 januari 2023 te zien op Apple TV+. De serie werd gebaseerd op de roman ‘Are You Sleeping‘ van Kathleen Barber. In het derde seizoen duikt true crime podcaster Poppy in een verdwijning van een tienermeisje. Bekijk hieronder de trailer.

Truth Be Told seizoen 3

Gabrielle Union schittert samen met Academy Award-winnaar Octavia Spencer in het derde seizoen van de NAACP Image Award-winnende anthologie-dramaserie. Afdalend in de wereld van podcasts over ware misdaad, speelt Octavia Spencer als podcaster Poppy Scoville, die alles op het spel zet – inclusief haar leven – om waarheid en gerechtigheid na te streven. Gebaseerd op de roman van Kathleen Barber, biedt de serie een uniek kijkje in Amerika’s obsessie met podcasts over true crime en daagt de kijkers uit om na te denken over de gevolgen wanneer het nastreven van gerechtigheid op een openbaar podium wordt geplaatst.

In seizoen drie concentreert Poppy zich op een nieuwe zaak met Union in de hoofdrol als Eva, een uitgesproken schoolhoofd die verwikkeld raakt in een problematisch incident.

Truth Be Told is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Nichelle Tramble Spellman. Het derde seizoen van het drama wordt geregisseerd door showrunner Maisha Closson (Claws, How to Get Away with Murder), die ook als uitvoerend producent fungeert.

Truth Be Told gaat vrijdag in première met de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 10 afleveringen op Apple TV+.

Afbeelding via Apple TV+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...