Mission: Impossible – Dead Reckoning vanaf februari te zien op SkyShowtime Nederland

Waar kan je Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One in Nederland online kijken? SkyShowtime onthult dat het nieuwste avontuur van Tom Cruise, Hollywood’s favoriete stuntman, binnenkort exclusief te zien is op het platform. Mission: Impossible – Dead Reckoning is vanaf 9 februari te streamen op SkyShowtime.

Tom Cruise is weer terug als Ethan Hunt in de nieuwste Mission: Impossible film. Sinds 12 oktober is de film ook te kijken als premium koopfilm tegen een bedrag van gemiddeld 15 euro, onder meer bij Pathé Thuis, Apple TV en Google Play.

Bekijk hieronder een trailer.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One in Nederland online kijken

De Mission: Impossible franchise omvat bijna 25 jaar en zes films, beginnend met bescheiden succes van de eerste twee films voordat de franchise een grimmiger en explosievere kant op ging. Opvallend was dat iedere film steeds een betere beoordeling kreeg dan zijn voorganger. Op dit moment is er nog niet veel bekend over het plot van de zevende film in de franchise.

De film is geregisseerd en geschreven door Christopher McQuarrie en geproduceerd door Christopher McQuarrie en Tom Cruise. De zevende Mission: Impossible film is back-to-back opgenomen met Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two.

De cast bestaat uit Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham, Pom Klementieff, Esai Morales, Henry Czerny, Rob Delaney, Cary Elwes, Indira Varma, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis en Frederick Schmidt.

Mission: Impossible – Dead Reckoning in Nederland streamen

Mission: Impossible – Dead Reckoning is vanaf 9 februari 2024 te streamen op SkyShowtime Nederland.

Op SkyShowtime zijn ook de andere delen uit de franchise te zien: Mission: Impossible, Mission: Impossible II, Mission Impossible III, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Mission: Impossible – Rogue Nation en Mission: Impossible – Fallout.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...