Waar kun je de serie The Last of Us in Nederland kijken?

De HBO serie The Last of Us ging op maandag 16 januari in première en is een ongekend succes. Hoe kan je de serie The Last of Us in Nederland kijken?

The Last of Us is een HBO Original, wat betekent dat deze enkel te bekijken is via HBO’s streamingdienst HBO Max. Klik hier om een abonnement te nemen op HBO Max Nederland. De serie zal in totaal uit negen afleveringen bestaan. Nieuwe afleveringen zullen elke maandag verschijnen tot en met de seizoensfinale op 13 maart 2023.

Uitzendschema The Last of Us

  • 16 januari: aflevering 1, “When You’re Lost in the Darkness”
  • 23 januari: aflevering 2, “Infected”
  • 30 januari: aflevering 3 “Long Long Time”
  • 6 februari: aflevering 4, “Please Hold My Hand”
  • 11 februari: aflevering 5, “Endure and Survive”
  • 20 februari: aflevering 6, “Kin”
  • 27 februari: aflevering 7, “Left Behind”
  • 6 maart: aflevering 8, “When We Are in Need”
  • 13 maart: aflevering 9, “Look for the Light”

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk The Last of Us.

HBO Max

The Last of Us kijken in Nederland

The Last of Us speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

De cast bestaat uit namen als Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy, Anna Torv als Tess, Nico Parker als Sarah, Murray Bartlett als Frank, Nick Offerman als Bill, Melanie Lynskey als Kathleen, Storm Reid als Riley, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry, Lamar Johnson als Henry, Keivonn Woodard als Sam, Graham Greene als Marlon en Elaine Miles als Florence. Ashley Johnson en Troy Baker zijn ook in de serie te zien.

The Last of Us is gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige videogame, ontwikkeld door Naughty Dog exclusief voor de PlayStation-platforms®. De serie is geschreven en geproduceerd door Craig Mazin en Neil Druckmann. De serie is een co-productie met Sony Pictures Television en wordt geproduceerd door Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan en Rose Lam. Productiebedrijven: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.

Afbeelding via HBO Max

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...