Wanneer verschijnt Sex/Life seizoen 2 op Netflix?

Netflix heeft officieel de releasedatum aangekondigd voor Sex/Life seizoen 2. De serie keert terug op 2 maart 2023. Het is meer dan anderhalf jaar geleden dat de serie van start ging op de streamer. Bekijk hieronder een eerste trailer voor Sex/Life seizoen 2.

Sex/Life seizoen 2

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder die in de buitenwijken woonde. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette).

Uitgeput door het zorgen voor haar twee jonge kinderen en met nostalgische gevoelens voor haar verleden, begint Billie een dagboek bij te houden en te fantaseren over haar gepassioneerde avonturen met de sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt ​​hoe ze hier is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek.

Er zijn geen plotdetails naar buiten gekomen voor Sex/Life seizoen 2, maar we weten dat het tweede seizoen zal beginnen na de schokkende cliffhanger uit seizoen 1 met Billie die terugkeert naar Brad en suggereert dat ze een affaire hebben ondanks dat ze nog steeds getrouwd is met Cooper.

Er zijn rollen voor onder meer Sarah Shahi als Billie Connelly, Mike Vogel als Cooper Connelly, Adam Demos als Brad Simon en Margaret Odette als Sasha Snow. Nieuwe toevoegingen dit seizoen zijn Wallis Day als Gigi, Dylan Bruce als Spencer, Craig Bierko als Mick, Darius Homayoun als Majid, Cleo Anthony als Kam.

De serie werd geschreven door Stacy Rukeyser (Unreal) en is een bewerking van het boek 44 Chapters About 4 Men van B. B. Easton.

Sex/Life seizoen 2 is vanaf 2 maart 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...