Waargebeurde film Dog Gone met Rob Lowe vanaf 13 januari op Netflix

Het waargebeurde verhaal Dog Gone is vanaf 13 januari 2023 te zien op Netflix. De film gaat over een vader en zoon die op zoek moeten naar hun vermiste hond. Bekijk de trailer hieronder.

Dog Gone op Netflix

Fielding Marshall is dol op zijn geliefde hond Gonker, die de ziekte van Addison heeft. Tijdens een langeafstandswandeling verliest Fielding hem uit het oog. Met zijn vader John en moeder Ginny begint hij weldra een intense zoektocht om Gonker te vinden. De hond heeft een beperkte tijd om zijn maandelijkse medicatie te krijgen voordat hij mogelijk in coma raakt. De zoektocht trekt weldra wereldwijd aandacht en allerlei mensen uit alle lagen van de Amerikaanse bevolking sluiten zich bij de Marshalls aan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rob Lowe, Johnny Berchtold en Kimberly Williams-Paisley.

De Netflix-film is geregisseerd door Stephen Herek naar een script van Nick Santora. Het is gebaseerd op het het boek Dog Gone: A Lost Pet’s Extraordinary Journey and the Family Who Brought Him Home van Pauls Toutonghi, die dit avontuur zelf meemaakte.

Dog Gone is vanaf vrijdag 13 januari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...