Taiwanese film The Post-Truth World vanaf 21 januari op Netflix

De Taiwanese film The Post-Truth World is vanaf 21 januari 2023 te zien op Netflix. Wanneer nieuwsanker Liu Li-min wordt gegijzeld door een veroordeelde sportster, vindt hij een nieuwe kans op roem. Maar zijn onderzoek onthult veel meer dan hij had verwacht. Bekijk de trailer hieronder.

The Post-Truth World

Een nieuwslezer Liu Li-min (Hsiao-chuan Chang) wordt gegijzeld door een ontsnapte gevangene Zhang Zheng-yi (Edward Chen), die zijn onschuld bepleit. Tot Liu’s verbazing beweert Zhang dat hij werd besmeurd door Liu’s overleden vrouw. Liu werkt dus samen met Zhang en onderzoekt zhangs moordzaak opnieuw om zijn geliefde van schuld te zuiveren. Hoe meer ze echter tot op de bodem van de zaak komen, hoe verder de waarheid buiten hun bereik ligt.

The Post-Truth World (Chinees 罪後真相) is een Taiwanese misdaadmysteriefilm geregisseerd door If Chen, in zijn regiedebuut.

De hoofdrollen worden gespeeld door Joseph Chang, Edward Chen, Caitlin Fang, Aviis Zhong en Amber An.

De film is vanaf 21 januari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter