Wanneer begint B&B Vol Liefde 2023?

Nog heel even geduld, want binnenkort keert zomerhit B&B Vol Liefde terug voor een spannend, nieuw seizoen vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. Vormen de idyllische locaties en de gastvrijheid van de B&B eigenaren de perfecte ingrediënten voor hun zoektocht naar de liefde van hun leven? Dat het een onvergetelijk verblijf wordt voor de B&B gasten, is in elk geval zeker. Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli 2023 zeven weken lang elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

B&B Vol Liefde 2023

In het derde seizoen van B&B Vol Liefde wagen wederom acht vrijgezelle B&B eigenaren het erop en gaan ze op zoek naar de liefde van hun leven. Dit doen ze door huis en haard open te stellen voor geïnteresseerden die speciaal vanuit Nederland komen om te kijken of er een klik is. De vraag is alleen: is er überhaupt iemand die het hart van de B&B-houder sneller kan doen slaan? En staan de deelnemers hier eigenlijk wel echt voor open?

Wanneer is B&B Vol Liefde 2023 te zien?

B&B Vol Liefde wordt geproduceerd door Blue Circle. Op vrijdag 7 juli wordt er begonnen om 20.30 uur af met de special B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? waarin Art Rooijakkers het net ophaalt bij deelnemers van de afgelopen twee seizoenen. Hoe is het ze vergaan sinds hun deelname?

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli zeven weken lang elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Het laatste weekend van augustus staat volledig in het teken van het programma. De laatste aflevering van het seizoen zie je op zaterdag 26 augustus om 20.00 uur en op zondag 27 augustus om 20.00 uur krijgen we antwoord op de vraag hoe het nu met de eigenaren en hun potentiële partners is, in B&B Vol Liefde: De Reünie– gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Op Videoland kijk je B&B Vol Liefde een hele week vooruit.

Wie zijn de deelnemers van B&B Vol Liefde 2023?

Maak hier kennis met de acht charmante eigenaren die hun hart én hun B&B openstellen voor nieuwe liefdesavonturen: Bram (Zweden), Debbie (Spanje), Joy (Spanje), Leendert (België), Marian (Portugal), Martijn (Thailand), Petri (Frankrijk) en Walter (Frankrijk).

Bram (30) – Zweden

In 2021 vertrok de energieke, enthousiaste en spontane Bram naar Zweden om zijn jeugdroom, het leven op een boerderij, waar te maken. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van zijn zelfvoorzienende boerderij waar hij ook gasten ontvangt. Hij heeft zijn eigen moestuin en is het liefst in de natuur te vinden. Bram is kunstzinnig, reislustig en muzikaal en pakt in zijn vrije tijd dan ook graag zijn gitaar erbij. Hij leert gemakkelijk nieuwe mensen kennen en laat zich graag omringen door zijn vrienden. Hij heeft alles op de rit en heeft inmiddels weer ruimte in zijn leven voor een vriendin. Hij hoopt een dame te ontmoeten die, net als hij, geïnteresseerd is in permacultuur en een zelfvoorzienend bestaan. Iemand die weet van aanpakken, houdt van een goed gesprek en lief is.

Debbie (62) – Spanje

De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De oud-televisieproducente besefte door het verlies van twee vriendinnen, dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Weg uit dat koude kikkerlandje, op naar het warme Spanje. Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600 in Sant Andreu del Terri. Het is een smaakvolle, kleurrijke plek met pipowagens waar ook gasten kunnen verblijven. Afgelopen jaar heeft ze ook een nabijgelegen pand omgetoverd tot een prachtige plek en met deze uitbreiding van haar B&B is Debbie zo trots als een pauw. Debbie zit niet graag stil en bruist altijd van de ideeën; naast haar B&B organiseert ze voor haar gasten onder andere yoga retraites en evenementen. Debbie geeft haar leven een acht, maar toch weet ze dat het met iemand aan haar zijde vollediger en gezelliger is. Ze zoekt een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.

Joy (26) – Spanje

Joy is een ambitieuze en creatieve jongen. Hij is hard bezig om een imperium op te bouwen in het Spaanse Málaga. Joy bracht zijn jeugd vooral door op Bali. Een jeugd die in het teken stond van vrijheid en zelfstandigheid. Op zijn twintigste vertrok hij in zijn eentje naar Spanje om het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader op te knappen. Hij werd verliefd op het huis en de omgeving en besloot er een nieuw bestaan op te bouwen. Een flinke verbouwing van een paar jaar volgde die hij grotendeels eigenhandig deed. Op ‘zijn berg’ MountJoy heeft hij inmiddels zijn eigen, bijzondere plek gecreëerd en leeft hij in volledige vrijheid. Ondernemen zit in zijn bloed. Naast het runnen van zijn B&B, bouwt en verkoopt hij campers. Hij heeft een grote drive om altijd bezig te zijn en nieuwe bedrijfjes op te starten. Joy zoekt een vrouw die liefdevol is, zorgzaam en mee kan gaan in zijn plannen en ideeën. Een dame die, net als hij, graag het avontuur aangaat!

Leendert (69) – BELGIE

Na een carrière als succesvol ondernemer was het voor de charmante Leendert tijd om over de grens te gaan kijken en de rust op te zoeken. Hij verlangde naar een droomplek aan het water met een heerlijke tuin in de prachtige natuur. Toen hij op een oude watermolen stuitte midden in de Belgische Ardennen was hij op slag verliefd. De vorige bewoonster runde er een B&B en Leendert vond dit zo leuk dat hij besloot om het runnen van de B&B voort te zetten. Gastvrijheid zit immers in hem en hij geniet ervan om voor zijn gasten te zorgen. Leendert vindt het belangrijk om fit te blijven. Hij maakt graag een wandeling met zijn hond en slaat geregeld een balletje op de tennisbaan. Daarnaast is Leendert een muziekliefhebber; hij zit vaak achter zijn piano en de gehele dag staat er klassieke muziek op. Voor een culturele activiteit is Leendert altijd te porren en hij hoopt dat zijn toekomstige vrouw deze interesse met hem deelt. Hij zoekt een sportieve en positieve dame, die samen met hem passie voor de B&B deelt. Een vrouw met wie hij samen dromen wil waarmaken.

Marian (69) – Portugal

Marian is een goed verzorgde, selfmade-woman die na een leven hard werken nu heerlijk geniet van een leven onder de Portugese zon. Ze is een op en top gastvrouw die graag haar gasten verwelkomt in haar luxe villa. Marian woont al 35 jaar in de Algarve. Ze zette een succesvol makelaarsbedrijf op en hielp veel mensen aan prachtige huizen in Portugal. Marian is een actieve dame die regelmatig een balletje op de naastgelegen golfbaan slaat. Ze sluit een dagje op ‘the green’ graag af met een glaasje wit. Voor haar staan dieren op nummer één. Haar chihuahua Amy gaat overal mee naar toe. Marian is een echte levensgenieter en stilzitten komt niet voor in haar vocabulaire. Ze zoekt een bourgondische man die nog actief is en vol initiatief in het leven staat.

Martijn (47) – Thailand

De Rotterdamse Martijn voelde altijd al een grote liefde voor Thailand door de vele vakanties die hij er doorbracht. Toen hij vier jaar geleden de kans kreeg om een guesthouse met bijbehorend restaurant over te nemen, was zijn keuze dus snel gemaakt. Een grote stap, maar Martijn is trots op zijn bijzondere plek met Nederlands tintje. In zijn guesthouse kunnen Nederlanders hun lol op: er worden huisgemaakte bitterballen geserveerd, de Hollandse feestdagen worden gevierd en Hazes galmt op een gezellige avond uit de speakers. De afgelopen jaren stonden in het teken van het opbouwen van zijn bedrijf en was er weinig ruimte voor de liefde. En hoewel de goedlachse Martijn zijn plek helemaal gevonden heeft in zijn geliefde Thailand, zou hij graag een gezellige vrouw aan zijn zijde zien. Martijn houdt van gezelligheid, maakt het de mensen graag naar de zin en vindt humor belangrijk. Dit is wat hij dan ook hoopt te vinden in zijn zoektocht naar de liefde!

Petri (60) – Frankrijk

De zelfstandige Petri werd tijdens haar opleiding Docent Nederlands-Frans, verliefd op Frankrijk. Ze houdt van de taal, het eten en het klimaat. Vooral de Franse cultuur spreekt haar erg aan. Na dertig jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, besloot ze ongeveer twee jaar geleden het roer om te gooien. Ze liet huis en haard achter en vertrok naar Frankrijk, het land waar ze zich zo thuis voelt. Petri, moeder van twee dochters die nog in Nederland wonen, is een zorgzame vrouw die haar B&B-gasten graag in de watten legt met een heerlijk diner. Ze houdt van zingen, theater en leest graag een boek. Petri is lid van een boekenclub en de gastenkamers in haar B&B zijn allemaal naar Franse schrijfsters vernoemd. Ze voelt zich op en top gelukkig in Frankrijk, maar is van mening dat een liefde in haar leven het helemaal compleet maakt. Petri hoopt een humoristische man met een vlotte babbel te ontmoeten die haar ook wat tegengas kan geven.

Walter (54) – Frankrijk

Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Walter zijn goedlopende familiebedrijf verkocht. Hij was toe aan verandering en meer verdieping in zijn leven. Afgelopen jaar kocht hij zijn Franse paradijs in de prachtige natuur van de Correze, daar heeft hij een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen. Zijn interesse in onder andere energieën, familie opstellingen en tantra zijn twintig jaar geleden ontstaan. Daar kreeg hij inzichten die hem anders naar het leven hebben laten kijken. Walter biedt ruimte voor healings en workshops maar je kunt bij hem ook terecht voor een energetische massage of een creatieve cursus. Walter hoopt een open-minded vrouw te ontmoeten die geïnteresseerd is in spiritualiteit en die net als hij met beide benen op de grond staat.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...