Wanneer komt Het Onbekende seizoen 2 op tv?

Wanneer komt Het Onbekende seizoen 2 op tv? Het nieuwe format van RTL4 was vorig jaar voor het eerst te zien en was meteen een succes. Niet gek dus dat er een tweede seizoen is aangekondigd.

Of de opzet van het programma hetzelfde blijft, is nog maar de vraag want producent IDTV laat weten “dat de vorm en opzet ook nog onbekend zijn.”We moeten nog wel even geduld hebben voor we het programma op tv zien, want de opnames moeten nog beginnen. Producent IDTV is nog op zoek naar kandidaten. Je kan je hier inschrijven.

Hoe sta jij in het leven? Blijf je in je comfortzone en houd je vast aan wat je al kent, of durf je onvoorwaardelijk te kiezen voor uitdaging, spanning, en avontuur? In het programma gaan veertien kandidaten verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië. Renze gaat in het programma de kandidaten uitdagen en hij moet ze een route laten kiezen. Gaan ze voor de bekende route of de onbekende. Elk team heeft een geldkoffer en die moeten ze de hele reis mee nemen. Het team dat na acht afleveringen als eerste aankomst mag het geld houden.

Aan Renze Klamer de taak om de kandidaten continu uit te dagen en te testen.

Het Onbekende seizoen 2 

Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende? Kandidaten die zich hebben opgegeven, worden vanuit hun gewone dagelijkse leven gevraagd ‘zomaar’ in dit onbekende avontuur te stappen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...