Trailer voor Megamind vs. The Doom Syndicate

Peacock heeft eindelijk de trailer onthuld voor de aankomende animatiefilm Megamind vs. The Doom Syndicate, die op 1 maart 2024 op de streamer in première gaat.

Naast de nieuwe film is er ook een nieuwe begeleidende serie: Megamind Rules! – zal op 1 maart ook op de streamingdienst verschijnen. De aankomende film- en televisieshow, geproduceerd door DreamWorks Animation, zal dienen als vervolg op de door Tom McGrath geregisseerde animatiekomedie Megamind uit 2010, waarin Will Ferrell de stem van de film speelt. titulaire superschurk.

Bekijk hieronder de Megamind vs. The Doom Syndicate trailer.

Megamind vs. The Doom Syndicate

Megamind vs. The Doom Syndicate zal zich concentreren op de inspanningen van Megamind om een ​​nieuw team samen te stellen om zijn voormalige kwaadaardige teamgenoten van hun gemene plannen te weerhouden. Het voormalige schurkenteam van Megamind, The Doom Syndicate, is teruggekeerd. Onze nieuw gekroonde blauwe held moet nu de kwade schijn ophouden totdat hij zijn vrienden (Roxanne, Ol’ Chum en Keiko) kan verzamelen om te voorkomen dat zijn voormalige kwaadaardige teamgenoten Metro City naar de maan lanceren.

Aan de andere kant volgt de begeleidende serie de voormalige slechterik terwijl hij de allereerste superheldenbeïnvloeder ter wereld wil worden.

De stemmen voor de komende animatiefilm bestaan ​​uit Keith Ferguson als Megamind, Laura Post als Roxanne Ritchi, Josh Brener als Ol’ Chum, Maya Aoki Tuttle als Keiko Morita, Emily Tunon als Lady Doppler, Talon Warburton als Lord Nighty-Knight, Scott Adsit als Pierre Pressure, Chris Sullivan als Behemoth, Tony Hale als Mr. Donut, Jeanine Mason als Christino Christo en American Idol-aluin Adam Lambert als Machiavillain.

De film is geregisseerd door Eric Fogel en geschreven door Alan Schoolcraft en Brent Simons,

De film is uitvoerend geproduceerd door Fogel, Schoolcraft en Simons, met JD Ryznar als co-uitvoerend producent.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...