Wanneer verschijnt Fatal Seduction seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Fatal Seduction seizoen 2 op Netflix? Leugens en geheimen uit het verleden komen naar boven in de nieuwe Zuid-Afrikaanse erotische thrillerserie van Netflix. Hoewel we nog niet weten of er een Fatal Seduction seizoen 2 komt, weten we wel dat de tweede helft van seizoen 1 (ook bekend als Seizoen 1 Deel 2) er nog aan komt!

Toen deel 1 van Fatal Seduction begin juli 2023 verscheen, had het de ultieme cliffhanger doordat Netflix het seizoen opsplitste in twee delen. Hoewel we geen exacte datum kunnen geven, zeggen sommige berichten dat deel 2 van deze show hoogstwaarschijnlijk eind juli 2023 of begin augustus 2023 zal verschijnen! Hou de site in de gaten voor de laatste updates.

Fatal Seduction seizoen 2

In Fatal Seduction volgen we Nandi (Kgomotso Christopher) die samen met haar vriendin Brenda (Lunathi Mampofu) een weekend weg gaat. Terwijl haar echtgenoot Leonard (Thapelo Mokoena) thuis zit, ontmoet Nandi de jonge verleider Jacob (Prins Grootboom). Die wakkert bij Nandi passie aan en zorgt ervoor dat ze begint te twijfelen aan iedereen die dicht bij haar staat. Hun verboden liefde zorgt er ook voor dat geheimen uit het verleden aan de oppervlakte komen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Thapelo Mokoena, Kgomotso Christopher, Frances Sholto-Douglas, Rizelle Januk en Ngelekanyo Ramulondi. Andere rollen zijn er voor Prince Grootboom, Nat Ramabulana, Lunathi Mampofu.

De serie werd geschreven door onder meer Steven Pillemer, die eerder werkte aan The Brave Ones. Het drama over de verregaande gevolgen van een buitenechtelijk avontuur is een bewerking van de Mexicaanse thrillerserie Dark Desire.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...