Wanneer verschijnt Heartstopper seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Heartstopper seizoen 3 op Netflix? Goed nieuws voor fans van de reeks, want samen met de aankondiging van het tweede seizoen werd meteen het derde ook aangekondigd. Wanneer seizoen 3 precies uit zal gaan komen is nog niet bekend.

Heartstopper is een Britse coming-of-age romantische komedie en gaat over twee jongens op een middelbare school die een relatie met elkaar krijgen. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige webstrip en het stripboek geschreven door Alice Oseman. De serie groeide in korte tijd uit tot een wereldwijd succes, zowel qua kritieken als kijkcijfers.

Het eerste seizoen van Heartstopper werd uitgebracht op 22 april 2022 en de tweede op 3 augustus 2023. De serie kreeg lovende kritieken, vooral vanwege de toon en het tempo en de weergave van LGBT-mensen, waarbij de eerste serie negen nominaties en vijf overwinningen ontving voor de openingsceremonie van de Children’s and Family Emmy Awards. Het werd meteen populair en stond binnen twee dagen na release in de top tien van meest bekeken Engelstalige series op Netflix. Het verhoogde ook de populariteit van de graphic novels en de liedjes in de serie. Een derde seizoen is al in ontwikkeling en is samen met de tweede aangekondigd.

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Heartstopper seizoen 3

Charlie en Nick zijn twee Britse tieners, die beiden op dezelfde jongensschool zitten. Ze hebben elkaar echter alleen nooit ontmoet – totdat ze op een dag bij elkaar moeten zitten. Ze raken al snel bevriend. Langzamerhand wordt Charlie, die openlijk gay is, verliefd op Nick – ook al denkt hij niet dat hij een kans heeft; Nick heeft immers nooit gezegd zich aangetrokken te voelen door jongens. Maar liefde werkt op verrassende manieren, en Nick is meer geïnteresseerd in Charlie dan ze beiden beseften.

Hartstopper is gebaseerd op een serie boeken geschreven door Alice Oseman en aangepast van haar webcomic en stripboek met dezelfde naam. Het eerste seizoen verscheen in april 2022.

De hoofdrollen worde gespeeld door Kit Connor, Joe Locke, William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Tobie Donovan, Rhea Norwood, Jenny Walser, Sebastian Croft, Cormac Hyde-Corrin, Fisayo Akinade, Chetna Pandya, Stephen Fry, Olivia Colman, Jack Barton, Leila Khan, Nima Taleghani, Bradley Riches.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...