Wanneer verschijnt Mocro Maffia seizoen 5 op Videoland?

Videoland heeft eerder Mocro Maffia seizoen 5 aangekondigd. De serie is sinds het eerste seizoen in 2018 al een groot succes. Wanneer het vijfde seizoen van de reeks precies gelanceerd zal worden is helaas nog niet bekend. Wel is bekend dat de release in 2023 zal plaatsvinden. Zodra een exacte releasedatum voor Mocro Maffia seizoen 5 bekend is, dan lees je het op deze pagina. Daarnaast zal ook de film Mocro Maffia: Tatta uitgebracht worden in 2023.

Mocro Maffia draait om een vete tussen twee drugsbendes en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Achmed Akkabi is sinds het eerste seizoen creative producer van de serie, maar voor seizoen 5 draagt hij het stokje over aan Victor D. Ponten. Hij was vanaf seizoen 2 betrokken als regisseur en schrijver. Akkabi vertelde:

“Allereerst had ik nooit durven dromen dat er ooit een seizoen 5 zou komen van deze serie, de dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Victor zal het stokje van creative producer voor het komende seizoen van mij overnemen, zodat de cirkel mooi rond is. Bij seizoen 1 werd ik immers zelf ingebracht als nieuwe creative. Ik blijf wel betrokken als één van de schrijvers.”

Victor D. Ponten:

“Mocro Maffia is al vier seizoenen een ontzettend rijk universum vol interessante personages en verhaallijnen en een platform geweest voor nieuw talent, zowel voor als achter de camera. Ik kijk ernaar uit om met cast en crew het succes van Mocro Maffia als serie en als lanceerplatform voor talent nog groter te maken.”

Mocro Maffia seizoen 5

Mocro Maffia is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Romano is spoorloos en Potlood komt alleen te staan in hun oorlog tegen Paus. Tatta, die de leiding krijgt over de organisatie van Paus, raakt afgeleid van zijn taak… En nadat Nadira haar persoonlijke revanche op Taliban heeft genomen vervolgt ze haar pad van wraak en vindt daarin de hulp van hitter Eiffel. Adil zit in de gevangenis, waar hij worstelt met een dilemma als hij ontdekt dat Taliban in hetzelfde cellencomplex zit…

De hoofdrollen in deze misdaadreeks zijn voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog, Walid Benmbarek, Martha Villada Marquez, Zineb Fallouk, Mandela Wee Wee.

De serie is bedacht en ontwikkeld door het Moordvrouw-duo Achmed Akkabi en Thijs Römer exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Afbeelding via Videoland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...