Trailer en poster voor The Expendables 4

De nieuwe trailer en poster voor The Expendables 4 is verschenen. De vierde film in de actievolle Expendables-serie komt dit jaar in de bioscoop. Deze actiefilm verschijnt na The Expendables 3 uit 2014.

De film volgt de Expendables terwijl ze betrokken raken bij een samenzwering die een nucleair conflict tussen Rusland en de Verenigde Staten zal ontketenen. Bekijk de trailer en poster hieronder.

The Expendables 4 trailer 

De poster bevestigt de met sterren bezaaide cast van de film, waaronder Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Andy García , en natuurlijk Sylvester Stallone. Stallone’s naam die naar achteren wordt verplaatst, duidt op zijn kleinere rol in de film in vergelijking met eerdere films. Hij geeft de teugels over aan Statham om de leiding te nemen, aangezien dit het laatste optreden zal zijn van Stallone’s Barney Ross. Hoewel de film veel nieuwe beroemde gezichten bevat, zijn bekende castleden die niet terugkeren onder meer Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Harrison Ford, Jet Li en Terry Crews.

The Expendables 4 wordt uitgebracht op 22 september 2023.

 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...