Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Netflix heeft bekendgemaakt dat Virgin River seizoen 5 deel 1 vanaf 7 september 2023 te zien zal zijn op Netflix. Nadat Tudum eerder per ongeluk de releasedatum naar buiten gebracht, heeft Netflix vandaag de datum eindelijk officieel bevestigd. De streamingdienst komt vandaag met meer nieuws: in november verschijnen namelijk twee specials voor de kerstdagen.

Deze serie, gebaseerd op de gelijknamige romans van Robyn Carr, volgt de reis van Melinda Monroe, gespeeld door Alexandra Breckenridge. Als vroedvrouw en verpleegster verhuist ze van Los Angeles naar het ogenschijnlijk idyllische Virgin River. Haar doel: opnieuw beginnen. Maar ze ontdekt al snel dat dit kleine stadje niet zo vredig is als ze eerst dacht.Virgin River seizoen 5

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

Hoewel ze nog steeds niet weet of Mark, haar overleden man, of Jack de vader van haar baby is, begint Mel vol optimisme aan seizoen vier. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de werkelijkheid. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De komst van een knappe nieuwe arts, die zelf ook een gezin wil stichten, maakt het er niet eenvoudiger op. Hope is nog steeds herstellende van haar auto-ongeluk, en de aanhoudende psychologische gevolgen van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben voor zowel haar als Doc. Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, komt onverwacht in een hechtere relatie met Mike en een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele netwerk. Zelfs als Preacher een nieuwe romantische band aanknoopt, kan hij niet anders dan blijven hopen op een hereniging met Christopher en Paige.

De cast bestaat uit namen als Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Tim Matheson, Annette O’Toole, Benjamin Hollingsworth, Lauren Hammersley, Grayson Gurnsey, Sarah Dugdale, Zibby Allen, Marco Grazzini.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

Sue Tenney bewerkte Virgin Rivervoor televisie en was de eerste vier seizoenen showrunner. Patrick Sean Smith voegde zich bij de serie als showrunner en uitvoerend producent voor seizoen 5. Roma Roth, Jocelyn Freid en Christopher E. Perry zijn ook uitvoerend producenten. Carr executive produceerde seizoen 1. Amy Palmer Robertson, Debra Fordham en Lisa Marie Petersen hebben gediend als co-executive producers, met Ian Hay als producer en Sally Dixon als coproducent. De serie wordt geproduceerd door Reel World Management.

Virgin River seizoen 5 deel 1 is vanaf 7 september 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...