Wanneer verschijnt Black Panther: Wakanda Forever op Disney Plus Nederland?

Wanneer verschijnt Black Panther: Wakanda Forever op Disney Plus Nederland? Het einde van Phase 4 van Marvel werd op 9 november officieel ingeluid met Black Panther 2. Inmiddels is ook bekend wanneer de film te streamen is. Black Panther: Wakanda Forever zal namelijk vanaf 1 februari 2023 te zien zijn op Disney Plus Nederland.

De sequel had een budget van 250 miljoen dollar en heeft meer dan het driedubbele opgehaald aan de box office. In totaal leverde de film ruim 820 miljoen dollar op.

Ook bij de critici was de film erg geliefd. Het kreeg onder andere twee nominaties bij de Golden Globes en maar liefst zes nominaties bij de Critics’ Choice Awards.

Black Panther: Wakanda Forever Disney Plus

Black Panther: Wakanda Forever op Disney Plus Nederland

Na de dood van de geliefde koning T’Challa strijden koningin Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye en de machtige Dora Milaje om hun land te beschermen tegen interveniërende wereldmachten. Samen met War Dog Nakia en Everett Ross streven de helden naar een nieuw pad.

Black Panther: Wakanda Forever wordt geregisseerd door Ryan Coogler op basis van een scenario dat hij samen met Joe Robert Cole schrijft.

De film ziet de terugkeer van het grootste deel van de originele hoofdcast, waaronder Lupita Nyong’o als Nakia, Danai Gurira als Okoye, Angela Bassett als Ramonda, Martin Freeman als Everett K. Ross, Letitia Wright als Shuri, Tenoch Huerta als Namor the Submariner en Winston Duke als M’Baku.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...