The Sommerdahl Murders seizoen 4 vanaf 31 augustus op NPO

The Sommerdahl Murders seizoen 4 is vanaf donderdag 17 augustus te zien op NPO Plus en de afleveringen zijn vervolgens vanaf zaterdag 2 september wekelijks te zien op NPO 3.

In het Deense Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Bekijk hieronder een trailer.

The Sommerdahl Murders seizoen 4

Een liefdesdriehoek tussen Dan Sommerdahl, zijn vrouw Marianne Sommerdahl en hun beste vriend Flemming Torp vindt plaats wanneer ze proberen moorden in Helsingør op te lossen.

In het vierde seizoen staat Dan Sommerdahl op het punt opa te worden en is daar bijna net zo enthousiast over als zijn werk als rechercheur. Op het bureau wordt na het pensioen van Svend de pientere Nadia de nieuwe vaste partner van Benjamin. Ondertussen zoeken het nieuwe koppel Marianne en Flemming een nieuwe liefde voor Dan. De charmante kustwachtster Josefine lijkt de perfecte match, maar is zij echt de ware? Het team krijgt dit keer te maken met moordzaken rondom pesten, alcoholisme en religie. Kortom, opnieuw een spannend seizoen vol uitdagingen en verrassingen!

The Sommerdahl Murders is een Deense misdaadserie van de zender TV 2 Charlie. De serie is geschreven door Lolita Bellstar (The Legacy) en gebaseerd op de verhalen van Anna Grue. De serie ging in première op 1 maart 2020. The Sommerdahl Murders seizoen 5 is ook al aangekondigd.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter