Wie is de Mol ? komt met streamingseizoen met onbekende Nederlanders

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol ?, deze reeks met onbekende kandidaten, is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start. Dat kondigt AVROTROS aan. Het spel zal worden gespeeld in Oman.Wie is de Mol met onbekende Nederlanders

Niet Rik van de Westelaken, maar Hila Noorzai gaat het programma presenteren. AvroTros meldt dinsdag dat de nieuwe reeks vanaf 28 juni te zien is op NPO Start. Vier weken lang verschijnen er wekelijks twee nieuwe afleveringen.

Noorzai, die in 2022 als kandidaat deelnam aan Wie is de Mol?, noemt het presenteren van de spelshow een ‘droom die uitkwam’:

“De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt.”

Fans van het programma vroegen al langer om een editie zonder bekende Nederlanders. In de Vlaamse versie zijn het altijd al onbekenden geweest die de Mol proberen te ontmaskeren. In Nederland waren de eerste vier seizoenen, tussen 1999 en 2003, met onbekenden.

Het recentste seizoen van Wie is de Mol? eindigde afgelopen maart. Het nieuwe seizoen is vanaf 28 juni te streamen bij AVROTROS en op NPO Start. Vier weken lang verschijnen er twee afleveringen per week. In januari van 2025 keert het programma weer terug met een regulier seizoen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...