Zack Snyder onthult Rebel Moon Part One trailer en Part 2 releasedatum

Netflix geeft vandaag tijdens Gamescon de teaser trailer vrij van Rebel Moon Part One. Het is een sciencefictionfilm van Zack Snyder (300, Zack Snyder’s Justice League) die uit twee delen bestaat. Deel 1: A Child of Fire wordt uitgebracht op 22 december. Deel 2: The Scargiver komt volgend jaar uit op 19 april.

Een vreedzame kolonie aan de rand van het sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius. De wanhopige burgers sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om hen te helpen de regent uit te dagen.

Bekijk hieronder de officiële trailer.

Rebel Moon Part One

Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel bedreigd wordt door een machtig en gewelddadig leger, wordt Kora (Sofia Boutella), een mysterieuze vreemdeling die onder de dorpsbewoners leeft, hun laatste hoop op overleving. Haar missie is om getrainde strijders te vinden die met haar meevechten tegen de Mother World. Kora verzamelt een kleine groep strijders – bestaande uit buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogsslachtoffers – die één gemeenschappelijk doel hebben: bevrijding en wraak. Terwijl een dreigende schaduw neerdaalt op een ogenschijnlijk onbeduidende maan, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een sterrenstelsel. Ondertussen vormt er langzaam een nieuwe groep helden.

De cast van Rebel Moon kent namen als Ed Skrein, Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), Djimon Hounsou (The King’s Man), Charlie Hunnam (Papillon), Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire), Ray Fisher (Justice League), Cary Elwes (The Princess Bride), Bae Doona, Stuart Martin, Corey Stoll (West Side Story) en Alfonso Herrera (Ozark). Tevens zal de Nederlandse Michiel Huisman een rol in de film hebben. Rebel Moon bevat ook Anthony Hopkins als de stem van een bewuste gevechtsrobot genaamd Jimmy.

Naast de regie heeft Zack Snyder ook het scenario geschreven samen met Shay Hatten en Kurt Johnstad.

Rebel Moon Part 1: A Child of Fire wordt uitgebracht op 22 december. Rebel Moon Part 2: The Scargiver komt volgend jaar uit op 19 april.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...