Royal Flying Doctors Service (RFDS) seizoen 2 vanaf 27 februari in Nederland op Net5

Royal Flying Doctors Service (RFDS) seizoen 2 is vanaf 27 februari in Nederland te zien op Net5.

De serie gebaseerd op waargebeurde verhalen van de hulpverleners die werken bij de Australische ‘Royal Flying Doctor Service’. Sommige gebieden in Australië liggen zo afgelegen, dat deze wanneer er medische hulp nodig is alleen bereikbaar zijn per vliegtuig. Dit levert bijzondere verhalen op. Wanneer Eliza Harrod voor het eerst als arts meegaat met de RFDS, vraagt de rest van het team zich af of ze het aankan.Royal Flying Doctors Service (RFDS) seizoen 2

De serie is een aangrijpend nieuw actiedrama op grote schaal, gevestigd in het rode hart van Australië, waar de moderne helden van de Royal Flying Doctor Service privélevens navigeren als turbulent en diep als het hart dat de noodsituaties die ze bijwonen, stopt. Gebaseerd op opmerkelijke verhalen uit het echte leven en gefilmd op locatie in en rond Broken Hill, zal deze serie de schoonheid en brutaliteit van het uitgestrekte centrum van Australië vastleggen, waar de doktoren, verpleegsters, piloten en ondersteunend personeel van de RFDS onderhandelen over de unieke uitdagingen van noodoproepen in het hele land. enkele van de meest onherbergzame plekken van het land. Het is ook een verhaal over gemeenschap en mensen die samenkomen om te lachen, te huilen en te zegevieren, ondanks de enorme obstakels waarmee ze worden geconfronteerd.

Veelgeprezen actrice en bekroonde zangeres Justine Clarke (Tangle, Rake, The Time Of Our Lives), Rob Collins (The Wrong Girl, Glitch, Cleverman) en acteur Stephen Peacocke (Home and Away, Wanted) leiden de cast van RFDS.

RFDS is een Australische dramaserie van de zender Seven Network. De serie is gemaakt door Imogen Banks, Mark Fenessy en Ian Meadows. De serie ging in première op 11 augustus 2021. Een derde seizoen zit ook in de pijplijn.

Royal Flying Doctors Service (RFDS) seizoen 2 begint op 27 februari 2024 om 23:10 uur op Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter