9-1-1 seizoen 6 vanaf 15 februari op Disney Plus Nederland

9-1-1 is terug! De eerste aflevering van 9-1-1 seizoen 6 is vanaf 15 februari 2023 beschikbaar op Disney Plus Nederland. Stream elke woensdag een nieuwe aflevering. Bekijk hieronder een trailer.

9-1-1 seizoen 6 op Disney Plus Nederland 

9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven. Het is dan ook vaak lastig om dit werk te combineren met hun eigen leven. Onder andere agente Athena Grant, commissaris Bobby Nash en brandweerman Evan “Buck” Buckley riskeren elke dag weer hun eigen leven om dat van anderen te kunnen redden.

In de première van seizoen zes moeten de hulpverleners de mensen in en rondom een stadion redden, nadat de motor van een luchtschip vlam heeft gevat.

9-1-1 is een Amerikaanse drama-/actieserie van de zender FOX. De serie ging in première op 3 januari 2018. De serie is mede gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Ryan Murphy naast Brad Falchuck en Tim Minear die als showrunner dienen. De dramaserie kreeg eerder ook een spin-off met Rob Lowe, getiteld 9-1-1: Lone Star.

De serie heeft rollen voor Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Connie Britton, Ryan Guzman, Corinne Massiah, Marcanthonee Jon Reis.

9-1-1 seizoen 6 is vanaf 15 februari 2023 te zien op Disney Plus Nederland. Hier kun je ook terecht voor de eerste 5 seizoenen van 9-1-1.

Afbeelding via Disney / Fox

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...