Trailer voor film Love Again met Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan en Celine Dion

If Celine Dion gives you advice, you listen. Bekijk hieronder de eerste trailer voor de film Love Again met Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan en Celine Dion.

Love Again film trailer

Love Again film

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie LOVE AGAIN stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan (Outlander) en Celine Dion, van wie er meerdere nieuwe nummers in de film te horen zijn. Jim Strouse is verantwoordelijk voor het scenario en de regie van Love Again.

Love Again draait vanaf 18 mei 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Sony Pictures Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...