American Born Chinese vanaf 24 mei 2023 te zien op Disney Plus Nederland

De live-actieserie American Born Chinese is een genre-hopping actiekomedie gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Gene Luen Yang. De serie is vanaf 24 mei 2023 te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

American Born Chinese op Disney Plus Nederland

American Born Chinese vertelt het verhaal van Jin Wang, een tiener die dealt met zijn leven op de middelbare school en thuis. Wanneer hij op de eerste dag van het nieuwe schooljaar een nieuwe buitenlandse student ontmoet komen verschillende werelden met elkaar in botsing als Jin onbewust verstrikt raakt in een strijd tussen Chinese goden.

Hoofdrollen zijn er voor Michelle Yeoh, Ben Wang, Yeo Yann Yann, Chin Han, Daniel Wu, Ke Huy Quan, Jim Liu, en Sydney Taylor.

De met een Emmy Award bekroonde schrijver/producent Kelvin Yu (Bob’s Burgers, Central Park) is uitvoerend producent en showrunner. Destin Daniel Cretton (Marvels Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Short Term 12) gaat regisseren en is uitvoerend producent, samen met Melvin Mar en Jake Kasdan (beiden van Doogie Kamealoha, M.D., Jumanji: Welcome to the Jungle en Jumanji: The Next Level), Erin O’Malley (Doogie Kamealoha, M.D.), Asher Goldstein (Short Term 12, Just Mercy) en Gene Luen Yang. 20th Television heeft de serie geproduceerd.

American Born Chinese is vanaf 24 mei 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...