Wanneer verschijnt House of the Dragon seizoen 2? | Releasedatum bekend

De House of the Dragon seizoen 2 releasedatum is in juni 2024. Dit bevestigde Warner Bros. Discovery streaming & gaming baas J.B. Perrette. De releasedatum werd onthuld tijdens een interview op Morgan Stanley’s Technology, Media en Telecom conferentie.

Hoewel huj de datum van de première van House of the Dragon seizoen 2 niet verder heeft gespecificeerd, is dit de meeste informatie die tot nu toe is onthuld over de releaseperiode. HBO-chef Casey Bloys sprak eerder over een “vroege zomer” release, en David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, zei “volgend kwartaal” tijdens de Q4 bespreking van het bedrijf op 23 februari.

Bekijk de teaser trailer van House of the Dragon seizoen 2.House of the Dragon seizoen 2 releasedatum 

Gebaseerd op George R.R. Martin’s Fire & Blood, beschrijft House of the Dragon de opkomst en de ondergang van de Targaryens, de enige familie van drakenheren die de Doom of Valyria heeft overleefd. Het speelt zich 200 jaar vóór de gebeurtenissen af ​​van de bekroonde serie Game of Thrones, waarvan de laatste aflevering in 2019 werd uitgezonden.

Seizoen 1 eindigde met de dood van koning Viserys, waardoor de Targaryens in complete chaos terechtkwamen over de volgende rechtmatige erfgenaam: prins Aegon of prinses Rhaenyra. Het volgende seizoen markeert het begin van de Dans van de Draken, waarbij elke partij zoveel mogelijk bondgenoten en draken verzamelt om de nederlaag van de ander te verzekeren.

In de serie zijn er rollen voor Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Graham McTavish, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn en Theo Nate. Seizoen 2 verwelkomt ook de toevoeging van Gayle Rankin, Russell Beale, Freddie Fox en Abubakar Salim.

House of the Dragon is afkomstig van George R.R. Martin, Ryan Condal en Game of Thrones-regisseur Miguel Sapochnik, waarbij Condal en Sapochnik ook als showrunners dienen. Martin, Sapochnik, Condal, Vince Gerardis en Sara Lee Hess zijn uitvoerende producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...