Below Deck seizoen 6 vanaf 15 maart op Netflix Nederland

Vanaf 15 maart 2023 kun je Below Deck seizoen 6 op Netflix Nederland kijken. In de realityserie Below Deck volgen we een groep werknemers die aan boord van een jacht stappen om daar een zomer te werken. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen op zo’n superdeluxe boot.

Below Deck seizoen 6

Below Deck is een Amerikaanse realityserie van Bravo die op 1 juli 2013 debuteerde. De reeks is ontwikkeld door Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning & Doug Henning. Below Deck gaat over het leven van de bemanningsleden die tijdens het charterseizoen aan boord van een megajacht werken en verblijven. Het laat de bemanning zien terwijl ze omgaan met hun persoonlijke problemen en proberen hun professionele carrière te laten werken. Below Deck bestaat voor nu totaal uit 10 seizoenen.

Netflix haalde op 1 juni 2020 heel wat nieuwe realityseries in huis. Er waren 4 seizoenen van Below Deck te zien op de streamingdienst Netflix, daarna heeft de streamer de seizoenen weer verwijderd. Nu verschijnt dus op 15 maart seizoen 6 van Below Deck op Netflix Nederland.

Below Deck Mediterranean is een spin-off van Below Deck, die in première ging op 3 mei 2016. De reeks beschrijft het leven van de bemanningsleden die werken en verblijven aan boord van een 150’+ superjacht tijdens een charterseizoen. In 2019 kondigde Bravo een nieuwe spin-off aan, Below Deck Sailing Yacht. De show volgt een bemanning die aan boord van het zeiljacht Parsifal III, vaart terwijl ze chartergasten in Griekenland verzorgen. De spin-off-serie ging op 3 februari 2020 in première.

In mei 2021 bestelde Peacock een nieuwe spin-off, Below Deck Down Under. De serie volgde de boven- en benedenverdieping van een superjacht in Australië. De serie ging in première op 17 maart 2022.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...