Prom Pact vanaf 31 maart op Disney Plus

De komedie-romance film Prom Pact is vanaf 31 maart 2023 te zien op Disney Plus. De film speelt zich af te midden van de stress van het schoolbal seizoen. Bekijk hieronder een trailer.

Prom Pact Disney plus

Prom Pact

In de romantische tienerkomedie is het het hoogtepunt van het school prom seizoen, en middelbare school senior Mandy Yang (Lee) en haar beste vriend en collega-buitenstaander Ben (Manheim) worden omringd door over-the-top jaren 80-thema-promposals. Mandy houdt haar ogen echter gericht op een ander doel: haar levenslange droom om naar Harvard te gaan. Als ze erachter komt dat ze op de wachtlijst staat, is ze vastbesloten om alles te doen wat ze kan om geaccepteerd te worden, zelfs als dat betekent dat ze om hulp moet vragen van de persoon die ze verafschuwt: de populaire all-star jock Graham Lansing (Draper), wiens vader een machtige senator en Harvard-alumni is. Zodra Mandy Grahams bijlesdocent wordt, begint ze te beseffen dat er meer in hem schuilt dan ze dacht en misschien wel meer in het leven is dan Harvard.

De hoofdrollen worden gespeeld door Peyton Elizabeth Lee, Milo Manheim, Margaret Cho, Blake Draper, Monique Green, Arica Himmel, Jason Sakaki, David S. Jung.

De film is geregisseerd door Anya Adams op basis van een scenario door Anthony Lombardo.

Prom Pact is vanaf 31 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...