Trailer voor Apple’s horror fantasy serie The Changeling

Apple TV+ heeft de trailer uitgebracht voor The Changeling, de aankomende horror fantasy serie met in de hoofdrol de voor een Oscar genomineerde LaKeith Stanfield. Hij speelt Apollo, een vader en echtgenoot die plotseling merkt dat hij een duistere bovennatuurlijke sprookjeswereld doorkruist. De serie is vanaf 8 september beschikbaar met de eerste drie afleveringen. Het wordt dan gevolgd door één aflevering per week tot en met 13 oktober.

De video begint met een vrouw die een vreemde ontmoeting vertelt tijdens haar tijd in Brazilië, waar ze naar een verboden lagune ging. Daar geeft een oude dame haar drie mysterieuze wensen die alleen uitkomen als haar rode koordarmband van haar pols valt. De trailer belicht Apollo’s gevaarlijke reis naar een onbekende wereld nadat zijn vrouw plotseling verdwijnt na de geboorte van hun zoon. Bekijk de trailer van The Changeling hieronder.

The Changeling serie

The Changeling is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Victor LaValle. Het wordt beschreven als een sprookje voor volwassenen. Een horrorverhaal, een ouderschapsfabel en een gevaarlijke odyssee door een stad in New York waarvan je het bestaan ​​niet afwist. Naast Stanfield zijn er rollen voor Clark Backo, Adina Porter, Samuel T. Herring, Alexis Louder, Jared Abrahamson en Malcolm Barrett.

De serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Cruella’s Kelly Marcel, die ook dienst doet als showrunner. De pilot werd geregisseerd door Melina Matsoukas, en Apple Studios en Annapurna produceerden de aanpassing. Uitvoerende producenten zijn LaValle, Stanfield, Megan Ellison, Patrick Chu, Ali Krug, David Knoller, Jonathan van Tulleken, Sue Naegle, David Wolkis en Khaliah Neal.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...