Trailer voor FX’s Shōgun serie | Vanaf februari 2024 op Disney Plus Nederland

Op 27 februari gaat de serie Shōgun in première op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder de trailer. Geschiedenis wordt geschreven in de FX-serie Shōgun, de epische saga over macht en passie in feodaal Japan. De gelimiteerde serie van 10 afleveringen is een bewerking van de roman van James Clavell uit 1975.

Shōgun speelt zich af in het feodale Japan in 1600 en volgt Lord Yoshii Toranaga (Hiroyuki Sanada), die wordt gedwongen tot de strijd van zijn leven wanneer de Raad van Regenten zich tegen hem verenigt. Bekijk de trailer hieronder.

Shōgun serie 2023 disney plus

Trailer voor Shōgun Disney Plus serie 

Shōgun speelt zich af in het feodale Japan. Het brengt de botsing in kaart van twee ambitieuze mannen uit verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samoerai: John Blackthorne (Jarvis), een risiconemende Engelse piloot-majoor die schipbreuk lijdt in Japan, een land waarvan de onbekende cultuur hem uiteindelijk zal herdefiniëren; Lord Toranaga (Sanada), een gewiekste, machtige daimyo, op gespannen voet met zijn eigen gevaarlijke, politieke rivalen; en Lady Mariko (Sawai), een vrouw met onschatbare vaardigheden maar oneervolle familiebanden die haar waarde en trouw moet bewijzen.

Shōgun is gebaseerd op de bestseller van James Clavell. De reeks is geschreven door Justin Marks en Rachel Kond.

In de serie zijn er rollen voor Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis, Anna Sawai, Tadanobu Asano, Fumi Nikaido, Tokuma Nishioka, Takehiro Hira, Ako, Shinnosuke Abe, Yasunari Takeshima, Hiroto Kanai, Toshi Toda, Hiro Kanagawa, Néstor Carbonell, Yuki Kura, Tommy Bastow, Moeka Hoshi, Yoriko Dōguchi, Yuka Kouri, Yuki Kedoin, Mako Fujimoto.

Shōgun verschijnt in 27 februari 2024 op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...