Casa Coco vanaf 10 november te zien in de bioscoop

De nieuwe bioscoopfilm Casa Coco, met Joke Bruijs en Gerard Cox in de hoofdrollen, zal vanaf 10 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Bekijk hieronder een trailer.

Casa Coco trailer

Casa Coco is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom voor oud én jong, Een komische, maar ook ontroerende bioscoopfilm die te zien is vanaf 10 november. De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Joke BruijsGerard Cox, Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange, Frédérique Spigt, Katja Schuurman, Oscar Aerts, Tania Kross, Pamela Teves en Chris Tates.

De film wordt geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet) in coproductie met Messercola (Expeditie Vos). De film is geregisseerd door Bob Wilbers (Expeditie Vos, Dokter Tinus) en het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp (Weg van jou, Divorce).

Casa Coco wordt vanaf 10 november 2022 door distributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...