The Net : Promised Land (Seizoen 1) vanaf 12 december op FOX Nederland

Kijk vanaf maandag 12 december naar dubbele afleveringen van The Net: Promised Land op FOX Nederland. Een gloednieuwe drama-serie… over de verborgen wereld achter het voetbal. Bekijk hieronder een trailer.

The Net : Promised Land

Lea is een advocaat in Berlijn met een sterk rechtvaardigheidsgevoel en een instinct voor mensen. Maar haar wereld staat op zijn kop als haar verloofde David voor haar ogen sterft. Het lijkt erop dat hij op de vlucht was voor een onbekende. Bovendien lijkt er een andere dood in verband te staan: de beste vriend van de rechtse hooligan Marcel werd dezelfde dag vermoord. Lea en Marcel vormen een onwaarschijnlijk team om dit tot op de bodem uit te zoeken. Terwijl David werkte als een succesvolle spelersscout, leidt hun onderzoek al snel naar de hoogste rangen van de glamoureuze wereld van het internationale voetbal. Eén ding is zeker: David moest betalen voor iets dat hij wist.

The Net

The Net is een drama dat is onderverdeeld in drie unieke series die afzonderlijk van elkaar te bekijken zijn. De series, ‘Promised Land’, ‘Prometheus’ & ‘Powerplay,’ spelen zich respectievelijk af in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Elke serie verkent unieke aspecten binnen de miljoenenbusiness van het internationaal voetbal. Van het speelveld tot de bestuurskamer en van intieme verhalen over verdriet tot wanhopige gevechten rondom macht, controle, wraak en succes. De rode draad door de drie series is de ongeëvenaarde en wereldwijde passie voor het spel. Verbonden door de verhaallijnen en terugkerende personages, biedt The Net een dieper inzicht in wat zich achter de schermen van het internationale voetbal afspeelt.

The Net is bedacht door de Duitse opera- en theaterregisseur Matthias Hartmann die niet terugdeinst voor grootse projecten.

De cast voor The Net bestaat uit namen waaronder Tom Wlaschiha, Tobias Moretti, Angel Coulby, Benjamin Sadler, Raymond Thiry, Birgit Minichmayr, Max von der Groeben.

The Net: Promised Land is  vanaf maandag 12 december om 20:00 uur te zien op FOX Nederland met dubbele afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...