Yellowstone seizoen 5 vanaf 14 november op SkyShowtime Nederland

De serie Yellowstone seizoen 5 is op 14 november exclusief te streamen op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime Nederland.

Yellowstone seizoen 5 op SkyShowtime Nederland

Yellowstone vertelt het verhaal van John Dutton (Oscar- en Emmy-winnaar Kevin Costner), patriarch van een boerenfamilie in Montana en eigenaar van de grootste ranch in de VS. Dutton strijdt om zijn land en verdedigt zijn familie tegen gebiedsontwikkelaars en indianen in een nabijgelegen reservaat. Gezondheidsproblemen en familiegeheimen zetten de Duttons onder druk en politieke ambities en externe samenwerkingsverbanden brengen hun toekomst in gevaar.

In de eerste aflevering van seizoen 5, getiteld ‘One Hundred Years is Nothing’, wordt John Dutton beëdigd als gouverneur van Montana. Terwijl John zich in zijn nieuwe kantoor in het centrum van de macht vestigt, maakt hij gewaagde keuzes om Yellowstone te beschermen tegen zijn tegenstanders; de Duttons genieten van het Gouverneursbal.

Seizoen vijf van Academy Award®-genomineerde Taylor Sheridan bevat een veelgeprezen ensemblecast, waaronder Oscar®-winnaar Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham en Gil Birmingham met Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon en Kathryn Kelly klommen op tot vaste karakters in de serie. In het komende seizoen keert ook Josh Lucas terug als jonge John Dutton. En naast Jacki Weaver, Kylie Rogers en Kyle Red Silverstein voegen ook Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay en Dawn Olivieri zich bij de met sterren bekroonde cast.

Het scenario van Yellowstone is geschreven door Oscar®-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water en Sicario) en John Linson. Uitvoerende producenten zijn onder meer: John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari en Stephen Kay.

Seizoen 1 t/m 4 is ook beschikbaar om exclusief te streamen op SkyShowtime.

Afbeelding via SkyShowtime

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...