Cinema in Concert presenteert The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert

In september presenteert Cinema in Concert The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in concert. Eenmalig beleef je één van de beste films ooit gemaakt terug op het grote doek met maar liefst 200 professionele musici die Howard Shore’s soundtrack volledig live uitvoeren bij de film!

Het eerste deel van de trilogie geregisseerd door Peter Jackson blijft een klassieker waar je nooit genoeg van krijgt.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert

Componist Howard Shore brengt J.R.R. Tolkiens literaire verbeelding tot leven met zijn Academy®- en Grammy® Award-winnende score. De prachtige muziek van Shore geeft de film van Peter Jackson een extra dimensie.

Ga tijdens The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert mee op avontuur met onze favoriete hobbit Frodo in gezelschap van Gandalf, Sam, Merry, Pippin, Elf Legolas, Dwerg Gimli, Boromir of Gondor en Aragorn. Zorg samen dat de ring niet in handen komt van de duivelse Lord Sauron.

De hoofdrollen worden gespeeld door Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Orlando Bloom, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Bean, Andy Serkis, John Rhys-Davies en Liv Tyler.

Maak je klaar voor een epische muzikale reis door de Shire, Rivendel en Mordor en beleef dit verhaal op een unieke manier door de combinatie van de film en live muziek wat zorgt voor een meeslepende en indrukwekkende ervaring.

  • Brabanthallen | Mainstage Vrijdag 9 september
  • Rotterdam Ahoy | RTM Stage Zondag 10 september

Je kunt je nu inschrijven voor de pre-registratie. Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...