Serie The English vanaf 12 april op Disney Plus Nederland

Volg Cornelia Locke, gespeeld door Emily Blunt, op zoek naar wraak in de serie The English. Stream de serie The English vanaf 12 april op Disney Plus Nederland.

The English Disney Plus

The English op Disney Plus

De miniserie neemt de kernthema’s identiteit en wraak om een ​​uniek meeslepende parabel over ras, macht en liefde te vertellen. Een aristocratische Engelse, Lady Cornelia Locke, en een ex-cavalerieverkenner van Pawnee, Eli Whipp, komen samen in 1890 midden-Amerika om een ​​gewelddadig landschap te doorkruisen dat gebouwd is op dromen en bloed. Beiden hebben een duidelijk besef van hun lot, maar geen van beiden is zich ervan bewust dat het geworteld is in een gedeeld verleden. Ze worden geconfronteerd met steeds angstaanjagende obstakels die hen fysiek en psychologisch tot het uiterste zullen testen. Maar naarmate elk obstakel wordt overwonnen, komen ze dichter bij hun uiteindelijke bestemming: de nieuwe stad Hoxem, Wyoming. Het is hier, na een onderzoek door de lokale sheriff Robert Marshall en de jonge weduwe Martha Myers naar een reeks bizarre en macabere onopgeloste moorden, dat de volledige omvang van hun verweven geschiedenis echt zal worden begrepen, en ze zullen oog in oog komen te staan met de toekomst.

The English is gemaakt, uitvoerend geproduceerd, geregisseerd en geschreven door Hugo Blick. Naast Emily Blunt en Chaske Spencer zijn er rollen voor Stephen Rea, Valerie Pachner, Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones en Ciarán Hinds.

The English is uitvoerend geproduceerd door Blunt en Greg Brenman, met Colin Wratten als producer. Het wordt geproduceerd door Wolf Gait Productions L.td

Alle zes afleveringen van The English zullen op 12 april 2023 verschijnen op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...