Criminal Minds: Evolution vanaf 17 maart op Disney Plus Nederland

Criminal Minds: Evolution is vanaf 17 maart te zien op Disney Plus Nederland. In de serie stuit het eliteteam van criminele profilers van de FBI op hun grootste bedreiging tot nu toe, een dader die de pandemie heeft gebruikt om een ​​netwerk van andere seriemoordenaars op te bouwen. Terwijl de wereld weer opengaat en het netwerk operationeel wordt, moet het team ze opsporen, moord voor moord.

Criminal Minds: Evolution disney plus

Criminal Minds: Evolution Disney Plus

Criminal Minds: Evolution (ook bekend als seizoen 16) is een revival en vervolg op de originele televisieserie, die eindigde in 2020. Het volgt leden van de Behavioral Analysis Unit (BAU) die worden geconfronteerd met een netwerk van seriemoordenaars dat tijdens de pandemie is opgebouwd.

De serie heeft Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Adam Rodriguez en Paget Brewster in de hoofdrollen. Zach Gilford, Josh Stewart en Nicole Pacent verschijnen in terugkerende rollen.

Criminal Minds: Evolution is geproduceerd door Disney’s ABC Signature en Paramount’s CBS Studios. Erica Messer (Criminal Minds, Criminal Minds: Beyond Borders) fungeert als showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Breen Frazier en Chris Barbour dienen als schrijvers en uitvoerende producenten, Glenn Kershaw zal regisseren en uitvoerend produceren, en Mark Gordon zal ook dienen als uitvoerend producent.

De productie van seizoen 2 begint dit jaar. Een premièredatum wordt later bekendgemaakt.

Criminal Minds: Evolution is vanaf nu te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...