Lance Reddick (The Wire & John Wick) overleden

De acteerwereld is opnieuw in rouw nu Lance Reddick is overleden. Het lichaam van de 60-jarige werd vanmorgen bij hem thuis gevonden. De doodsoorzaak is onduidelijk, maar TMZ meldt dat het volgens de politie een natuurlijke doodsoorzaak is. Reddick deed de afgelopen weken pers voor de John Wick-serie.

Hij is vooral bekend door het spelen van Cedric Daniels in The Wire van 2002 tot 2008. Hij was ook te zien in populaire televisieseries, zoals Bosch, Fringe, Lost en Oz. Reddick vond ook succes in films in rollen als Charon in de John Wick-franchise en Guillermin in Godzilla vs. Kong.

Lance Reddick overleden

Reddick werd geboren in Baltimore (Maryland) waar hij de high school doorliep en in 1980 zijn diploma haalde. In de tachtiger jaren verhuisde hij naar Boston en ging drama studeren aan de Yale-universiteit in New Haven.

Reddick begon in 1996 met acteren in de televisieserie New York Undercover. Hierna heeft hij nog meerdere rollen gespeeld in televisieseries en films. Het meest bekend is hij met zijn rol als Phillip Broyles in de televisieserie Fringe waar hij in 88 afleveringen speelde (2008-2012). Verder is hij ook bekend met zijn rol als Cedric Daniel in de televisieserie The Wire waar hij in 60 afleveringen speelde (2002-2008).

Meest recentelijk was Reddick te zien als Albert Wesker in de Resident Evil-serie van Netflix en als Renzo in Farzar. Hij zal te zien zijn als Zeus in de aankomende Disney Plus serie Percy Jackson and the Olympians, naast verschillende filmrollen in John Wick: Chapter 4, White Men Can’t Jump en Ballerina.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...