Trailer voor Fool’s Paradise, het regiedebuut van Charlie Day

Roadside Flix heeft eindelijk de officiële trailer uitgebracht voor Fool’s Paradise, Charlie Day’s aanstaande speelfilmdebuut. De film is vanaf 12 mei in de bioscopen te zien.

Fool’s Paradise is geschreven en geregisseerd door Charlie Day, die ook de cast van de film leidt. De satirische komedie bevat rollen voor Ken Jeong, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Edie Falco, Jason Bateman, Common, Jillian Bell, Dean Norris, Jimmi Simpson en John Malkovich, met Ray Liotta in een van zijn laatste filmoptredens.

Bekijk hieronder de trailer van Fool’s Paradise.

Fool’s Paradise

De film draait om een ​​slechte publicist, die geluk heeft als hij ontdekt dat een man die onlangs is vrijgelaten uit een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, eruitziet als een method-acteur die weigert zijn caravan te verlaten. Met de hulp van een machtige producer helpt de publicist de man een grote ster te worden, en trouwt hij zelfs met zijn mooie hoofdrolspeelster. Tijdens hun avonturen kruisen ze hun pad met dronken medespelers, oneerbiedige actiehelden zonder huis, onvoorspelbare regisseurs, superagenten en machtsbeluste moguls. Roem en fortuin zijn niet alles waar ze voor staan, en de twee mannen moeten zich een weg terugvechten naar de dingen die er het meest toe doen.

Fool’s Paradise wordt geproduceerd door John Rickard, Tim Zajaros, Christopher Lemole, Alex Saks en Rick Dugdale. Uitvoerende producenten zijn Kirk Michael Fellows, Rob Gough, Manu Gargi en Bob Shapiro.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...