De Bankzitters Van A naar Onbekend vanaf 21 april op Prime Video

De Bankzitters Van A naar Onbekend is vanaf 21 april 2023 te zien op Prime Video. Wat ooit begon als een bevlogen hobby van vijf beste vrienden is uitgegroeid tot Nederland’s grootste YouTube-succes. De Bankzitters behoren inmiddels tot de top van YouTube Nederland en hebben meer dan 750.000 abonnees en 400 miljoen views op de teller staan. Hun virale, muzikale hits staan regelmatig in de Nederlandse Top 40.

Maar de Bankzitters gaan nu ook de rest van de wereld over. Op 21 april verschijnt namelijk hun eigen, internationale Prime Original Van A naar Onbekend – hiermee bekrachtigen de Bankzitters dat geen één droom te groot is. Van Broadway New York tot aan de drukke straten van Seoul, overal ter wereld zijn ‘De Bankzitters’ inmiddels te zien op gigantische billboards ter ere van hun internationale debuut.

De Bankzitters Van A naar Onbekend op Prime Video

De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in Van A naar Onbekend naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

De Bankzitters zijn: Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen.

De Bankzitters Van A naar Onbekend is vanaf 21 maart 2023 te zien op Prime Video.

De Bankzitters

De groep van YouTubers bestaat sinds 2015, maar er werd een gezamenlijk kanaal opgericht in 2017. Het kanaal werd opgericht door zeven jongeren, Matthyas het Lam, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Milo ter Reegen, Mark van Harten en Mathijs Stals. Begin 2020 verlieten Van Harten en Stals de groep. Sinds oktober 2021 hebben ze een kantoor in Utrecht waar ze hun video’s opnemen.

De content van het kanaal varieert van muziekvideo’s en challenges tot game-gerelateerde video’s. In 2019 won de groep een VEED Award in de categorie Beste Nieuwkomer.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter