De Bankzitters Van A naar Onbekend vanaf 21 april op Prime Video

De Bankzitters Van A naar Onbekend is vanaf 21 april 2023 te zien op Prime Video.

De Bankzitters Van A naar Onbekend op Prime Video

De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in Van A naar Onbekend naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

De Bankzitters zijn: Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen.

De Bankzitters Van A naar Onbekend is vanaf 21 maart 2023 te zien op Prime Video.

De Bankzitters

De groep van YouTubers bestaat sinds 2015, maar er werd een gezamenlijk kanaal opgericht in 2017. Het kanaal werd opgericht door zeven jongeren, Matthyas het Lam, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Milo ter Reegen, Mark van Harten en Mathijs Stals. Begin 2020 verlieten Van Harten en Stals de groep. Sinds oktober 2021 hebben ze een kantoor in Utrecht waar ze hun video’s opnemen.

De content van het kanaal varieert van muziekvideo’s en challenges tot game-gerelateerde video’s. In 2019 won de groep een VEED Award in de categorie Beste Nieuwkomer.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter